Thursday, February 20, 2014

Συναυλία DIMINUITA - Swing Live την Παρασκευή 21/2 - 22.30




Η κατάληψη στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο «Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης» σας προσκαλεί την Παρασκευή 21 Φλεβάρη στις 22.30 στην συναυλία με swing μουσική από τους Diminuita. Είσοδος ελεύθερη.

Με αρχή το 2007, oι Diminuita έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε μουσικούς χώρους και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και από το 2010 ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τη δουλειά τους και στην Ευρώπη (με εμφανίσεις σε Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Πολωνία, Γερμανία) με κορύφωση τις εμφανίσεις τους στο Djangofolllies Festival 2014 και στο Django@Liberchies Festival στη γενέτειρα του D.Reinhardt στο Βέλγιο, και τη συμμετοχή τους στο International Gypsy Jazz Meeting στο Wroclaw της Πολωνίας το 2012.

Διασκευές συνθέσεων του Django Reinhardt και άλλων συνθετών της εποχής καθώς και πρωτότυπες συνθέσεις του σχήματος, από τον πρώτο τους επίσημο δίσκο με τίτλο ‘a-rhythmology’(2011) με έμφαση στον καθαρό, φυσικό ήχο των ακουστικών οργάνων και στην ελευθερία μουσικής, αυτοσχεδιαστικής έκφρασης. Με τον αέρα του swing κι αρμονικές αναφορές στο  bebop, πρωτότυπες μελωδικές γραμμές, αλλά και ρυθμική ευελιξία


Τα μέλη

Γιώργος Παπαδογιάννης κιθάρα

Έφη Σαράντη κιθάρα

Κώστας Πατσιώτης κοντραμπάσο


www.diminuita.com

No comments:

Post a Comment