Monday, October 3, 2011

Φωτογραφίες από το εργαστήριο παρασκευής σάλτσας από βιολογικές τομάτες

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στον Βοτανικό Κήπο το εργαστήριο παρασκευής σάλτσας από βιολογικές τομάτες στο πλαίσιο του κύκλου εργαστηρίων αυτομόρφωσης με θέμα «Η Αυτάρκεια ως προϋπόθεση Ελευθερίας».

Το εργαστήρι, πρωτοβουλία της ομάδας για την Οικιακή Οικονομία, ήταν η πρώτη απόπειρα μεταποίησης προϊόντος.
Στο μέλλον θα ακολουθήσουν παρόμοια εργαστήρια παραγωγής: Κρασιού, Ψωμιού, Μπύρας, Σαπουνιού, Χυμών κ.α.







No comments:

Post a Comment